Om Photographen

Photographen er erhvervsfotograf og er en enkeltmandsvirksomhed, som har eksisteret siden februar 2016. Frontfiguren, iværksætteren og fotografen hedder Mads Schøtt Taha Jensen. Virksomheden startede ud som en klassisk fotografvirksomhed, med opgaver til bryllup, konfirmation og andre events.

Siden er det blevet til en del opgaver for spændende nordjyske virksomheder. Bl.a. har Photographen lavet alt billedmateriale til Aalborg Streetfood – The Lighthouse. Det er hos de gode nordjyske virksomheder Photographen gerne vil lægge sin fokus, og er desuden meget begejstret for det samarbejde der ligger bag en samarbejdsaftale med virksomhederne og deres marketingafdelinger. Det er en spændende proces og en meget motiverende rejse at nå frem til fælles forventningsafstemning, som så til sidst udmønter sig i et decideret resultat. Når man til slut ser sine billeder i en salgsfremmende sammenhæng, bliver man særligt stolt.

Erhvervsfotograf

I dag tilbyder Photographen billedemateriale tilegnet virksomheder i form af produktfotos, billedmateriale til markedsføring og virksomhedsportrætter. Skriv gerne en besked på kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud udfra dine behov.

Locationfotograf

Photographen tilbyder desuden at tage ud og fortolke steder i Nordjylland med sit kamera, som har særlig stor betydning for dig eller din virksomhed.
Motivet bliver printet i ønsket størrelse og i ønsket kvalitet, og kan pryde din væg i stuen, på værelset eller på din arbejdsplads. Hvis du ønsker dit print i en ramme, er dette også muligt. På den måde kan du blive mindet om stedets betydning i din hverdag, og jeg garanterer at der ikke vil være andre der har samme motiv.