© Photographen

“Jeg tager mit glade sind og legedrengen med på job, hvilken giver en god effekt på dine billeder. Jeg glæder mig til forhåbentligt at arbejde med dig”.

 

Photographen hedder Mads, og er 40 år.

Passionen for at fotografere, stammer helt tilbage fra da han var dreng. Mads husker tydeligt når han ilede ned  til den lokale fotohandler, for at hente billederne fra den afleverede AGFA-filmrulle, for at finde ganske få perfekte billede og stolt vise det frem.

Det var dengang man ikke vidste hvor godt motivet blev, før man forventningsfuldt bladrede billederne igennem.

Motivationen for at tage springet og blive selvstændig fotograf, er den anerkendelse han er stødt på, når han afleverede en serie billeder til en glad modtager. Det er fedt!

I starten var der ikke betaling involveret. Men efter ganske få jobs som udelukkende var i interessens tegn, stod det klart at der kunne ligge en mere seriøs tilgang bag kameraet.

Sidenhen er der blevet læst tykke bøger om det at fotografere. Mads har været på flere kurser for at øge sine færdigheder, og følete til sidst at færdighederne tålte at tage betaling for sit arbejde.

Men Mads er ikke færdig med at uddanne sig. Der bliver fulgt med i de nyeste trends, og når Mads ser muligheden for at dygtiggøre sig, springer han på med det samme.