Anne Koch – Indretning & Boligstyling kontaktede Photographen med behov for billeder til den nye hjemmeside.

Anne er sindsygt skarp på de nyeste trends, og generelt bare god til at style et rum og give det karakter. Det fik jeg bevist flere gange samme dag.

Først susede vi nemlig til Skive hvor Helmuth – Café & Rum skulle foreviges. Dernæst fulgte Café Spiret i Aalborg, for til sidst at lave photosession i et sommerhus og i et privat hjem. Alle destinationerne var nogle som Anne Koch havde stået for. Det flotte resultat kan ses på Annes hjemmeside.

Anne Koch har tidligere arbejdet en del år inden for salg og marketing, men har nu sluppet faget og valgt indretning som sin levevej.

Det er nemlig den store passion. Arbejdet er Annes hobby, og hun tager ofte ud og henter inspiration i store, men også små unikke butikker, boligblade, på nettet, hos private og på loppemarkeder.

Hun har hovedet fuld af idéer og er konstant opsøgende efter ny inspiration. Hun kan simpelthen ikke lade være. Anne arbejder med både privat- og erhvervsmæssig indretning, og har været med i flere projektrenoveringer. Her stod hun for kontakt til håndværkere og andre fagfolk. Om opgaven er lille eller stor, behandler hun den med respekt og engagement. De små ting betyder også meget. Anne Koch indretter med fokus på personlighed og tager altid udgangspunkt i din stil og smag. Der bruges god tid på at tale om ønsker og behov.